RUT-avdrag - Massor med RUT-avdrag

Kul om RUT-Avdrag

Roligt om rut-avdrag

Det finns många som blivit hjälpta av RUT-avdraget och många långtidsarbetslösa har lyckats få ett bra och uppskattat arbete. Väldigt få i samhället arbetar för att helt avskaffa RUT eftersom då får man ¾ av hushållen emot sig. Däremot kommer det hela tiden ske små förändringar av vilka hushållsnära tjänster som är berättigade till RUT-avdrag och de olika nivåerna som den maximala skattereduceringen får uppgå till.

Det finns många trevliga solskenshistorier om RUT och även personer som hittat sin livs kärlek via RUT. Om du har fler intressanta och kul nyheter om RUT-avdraget får du gärna tipsa om dessa.

Kul om rut-avdrag

RUT-avdrag har en framtid

Tjänstesektorn är en framtidsbransch är alla överens om. Politiker från alla läger säger sig värna om småföretagande liknande RUT-företag men de politiska förslagen räcker ändå inte.

Proffskock som RUT-avdrag

Proffskock som RUT-avdrag

Att hyra en proffskock till den lyxiga hemmabjudningen och få Rut-avdrag. Det blir allt vanligare och Skatteverket kan inte säga nej.

Lustigt om städavdra<g

RUT-avdrag för IT-utbildning

Sverige bör införa ett slags rut-avdrag för digital kompetensutveckling. Det föreslår professor Jan Gulliksen, som leder regeringens digitaliseringskommission

Rolig om rut-avdrag

Många gör felaktiga RUT-avdrag

Den som använder RUT-avdraget får inte låta närstående utföra arbetet. Trots det förbudet så har Skatteverket upptäckt att många ändå anlitar närstående.


Meny - RUT-avdrag
Till förstasidan på www.rut-avdrag.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeGodkändaUnderkändaNyheter